Ekibimiz

Kurumumuz çalışanları hakkında bilgiler
SARPER KAYA
07.08.1961 Kütahya/Simav doğumluyum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Kütahya'da tamamladım. 1983 yılında girmiş olduğum üniversite sınavında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Öğretmenliği bölümünü kazandım. Bölümün ilk öğrencilerinden olduğum için bilinmezlerle dolu bir dünyaya adım attım. 1987 yılında bölümümü tamamlayıp Türkiye'de öğretilebilir düzeyde zihin yetersizliği olan bireyler için açılan iki okuldan birisi olan İpek Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nde öğretmen olarak göreve başladım. Merkezde müdür yardımcılığı, müdür baş yardımcılığı ve merkez müdürü olarak hizmet ettim ve 2007 Temmuz ayında emekli oldum. Emekli olmadan 1998 yılında ağır düzeyde zihin yetersizliği olan çocuklara hizmet etmek amacıyla Bursa'nın ilk rehabilitasyon merkezi olan Yaşama Sevinci'nin kuruculuğunu yaptım. Merkez halen Hayat Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi olarak çalışmaya devam etmektedir. Emekli olduktan sonra ise şu anki adı Osmangazi Disleksi olan merkezin kuruculuğunu yaptım. 2021 Şubat ayında ise halen kurucu müdürlüğünü yaptığım Özel Sevgi Dünyamız Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde çalışmaya devam etmekteyim.

NURDAN FİDAN
23.12.1991 Bursa Mudanya doğumluyum. İlkokul ve lise dönemini Bursa'da tamamladım. Liseyi Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi bölümünde bitirdim. Lise döneminde kendi bölümümde liseler arası Hizmette Verimlilik adı altında yaptığım Eğlenceli Çark Projesi ile Bursa birincisi oldum. Bu dönemde kendimi geliştirmek adına Drama ve Bilgisayar eğitim sertifikalarını aldım. 2011 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Okulöncesi Öğretmenliği Lisans Bölümünü kazandım ve 2015 yılında mezun oldum. 1 yıl süre ile Makbule Atadan Anaokulu'nda ücretli öğretmenlik yaptım. Daha sonra Bilinç Özel Eğitim Merkezi'nde sertifika eğitimi alarak Uzman Öğretici unvanı ile çalışmaya devam ettim. 2016-2021 yılları arasından Odyomed İşitme ve Konuşma Merkezi'nde çalıştım. Şimdi ise hala çalışmakta olduğum Sevgi Dünyamız Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde uzman öğretici olarak görevime devam etmekteyim.

RESMİYE SELÇUK
10.12.1992 Bulgaristan doğumluyum. 2015 yılında Uludağ Üniversitesi Okul Öncesi Bölümü'nden mezun oldum. 2015 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği Özel Eğitim Alanında Uzman Öğretici Sertifika Programı'na katılarak, özel eğitim kurumlarında çalışma yetkisi aldım. 2015-2017 yıllarında Yeni Gün Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde 2017-2020 yıllarında Hilal Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde 2020-2021 yılında Odyomed İşitme ve Konuşma Merkezi'nde 2021-2022 yılında Bulvar Beyaz Okyanus Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde 2022 yılından bu yana Özel Sevgi Dünyamız Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde Uzman Öğretici olarak görev yapmaktayım.

NESLİHAN UGSUZ
05.01.1997 Kütahya doğumluyum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Bursa'da tamamladım. 2019 yılında Manisa Celal Bayar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü'nden mezun oldum. Bu süreçte farklı eğitim kademelerinde stajlarımı gerçekleştirdim. Mesleki gelişim adına Samsun Üniversitesi onaylı çocuk projektif testleri, resim analizi ve oyun terapisi eğitimlerini tamamladım. Ayrıca ebeveyn-çocuk ilişkileri konusunda ailelere yardımcı olabilmek adına filial terapi eğitimini aldım. Aynı yıl Samsun Üniversitesi onaylı MMPI kişilik testi lisanslı uygulayıcısı oldum. Moxo Türkiye tarafından verilen çocuk, genç ve yetişkinlerde dikkat, zamanlama, dürtüsellik ve hiperaktivite testi olan Moxo eğitimini tamamladım. Şimdi ise Özel Sevgi Dünyamız Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde Psikolojik Danışman olarak çalışmaya devam etmekteyim.

YAREN BAYIR
14.07.1998 Kırklareli doğumluyum. İlk ve orta okulu Akpınar İlköğretim Okulu'nda tamamladım. Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi mezunuyum. Pilot Sanayi İlkokulu'nda stajımı tamamladım. Osmangazi Disleksi Merkezi'nde 2016-2019 yılları arasında grup öğretmeni olarak çalıştım. 2020 yılında Özel Çilek Vadisi Anaokulu'nda uzman öğretici olarak çalışmaya devam ettim. 2021 yılında Bulvar Beyaz Okyanus Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde görev aldım. Şimdi ise Özel Sevgi Dünyamız Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde Çocuk Gelişim uzmanı olarak görev almaktayım. Aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Atatürk Üniversitesi Tarih Bölümü'nde eğitimime uzaktan devam etmekteyim.

YASEMİN EGRİLMEZ
1983 doğumluyum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Bursa'da tamamladım. Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölüöünden mezun oldum. Özel Eğitim Alanı Bölümü Uzman Öğreticilik belgemi de aldıktan sonra öğretmenlik mesleğini yapmaya başladım. Aradan geçen 13 yılda yüzlerce çocuğumuza eğitim verdim ve çalıştığım kurumlarda özel eğitimin öneminin bilincinde olarak, ilerici, sabırlı, araştırmacı ve yeniliğe açık bir öğretmen olarak elimden geleni yaparak mesleğime devam etmekteyim.
Profesyonel İş Tecrübelerim:
•Osmangazi Disleksi (2008-2020)
•Özlüce Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi (2020-2021)
•Özel Sevgi Dünyamız Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi (2021-Halen)
 Bağlantılı İçerikler
 Bağlantılı Grup